sista januari

Yo whatsup.
Besökt det nya biblioteket här i stan,
lånade en bok, Isabella Löwengrips. Och ni som bara vill stämpla henne, alltså nej. Det finns lite mer än bara ett ansikte och namn att döma.

PLUS av en ren slump träffar jag på Rebecca, lol. Händer aldrig, vi är nästa alltid på stan tillsammans? Så, en spontanfika blev det.

Både gymmat och simmat. Avslutade med lite yoga, så nice när man hittar övningar som verkligen känns bra och man tror på dem. Har länge försökt förstå grejen med det, nu gör jag.

Sista avsnittet av första säsongen på g nu, breaking bad, sjukaste serien!!!
Hur har jag kunnat missa den innan?!
Ayyy ayyy ayyy...


jag vet inte om jag är född på BB, för min födelsebricka säger Gottsunda C

 
 
 
 

Blueberry hair

Lyssnar på din gata houndra koumma seeexx (på sve: hundra komma sex). Fett.

Gått loss med mina cvn över hela stan.
Fett.

Färgar håret till svart, så svart att förpackningen angett färgen 'blueberry'.
Fett.

Morgondagen/natten ska spenderas med fina människor.
Fett.

Handlat extra god frukost, mina favorit kelloggs' and some yoghurt, mazza frukter till fruktsalladen. Allt blir godare ju fler färger som är inblandade.
Också fett.



Clique


New day

Yo whatsuppp. Bra dag idag. Fått några ärenden klara. Filat på cv och personliga brev, nästa steg blir att dela ut de till platser jag valt. Hoppas verkligen inte det dröjer länge till...
Annars, allt är som vanligt. Man lever och ler, ganska betydelsefullt om ni frågar mig.


Tack för att jag har...

En familj som är tillgänglig, fantastiska och högljudda ;)

Mina vänner som alltid finns här när jag behöver dem, guldvärda allihop. Otroligt fina människor som jag har runt om mig.

Frihet och tillgång till utbildning. Allt är i princip gratis upp till högskolan där material kostar but still... Finns så mycket att välja mellan. Jag kan välja vad jag vill, med min egna vilja! Tacksam till max.

Mat på bordet. Haft turen på min sida, att vara född i Sverige. Inte stora problem här, annars finns det stöd osv.
Jag lever och får ta del av allt det här.
Lite lustigt när man tänker efter vilka problem man jämt och ständigt går runt och tänker/analyserar på/om. Egentligen.

En säng att sova i. En plats där jag kan samla mig, resonera dagen och varva ner. Här känner jag mig trygg och BEKVÄM :)

Musik spelar nog en större roll än vad jag trott, faktiskt. Ibland fungerar den som inspiration och peppar. Eller som avslappning, man kanske inte orkar prata med någon, ist lyssnar man på sina lugna favoriter, alla har vi dem.

Till slut: tack för att jag har mig själv. Att jag ens finns gör mig till vinnare, och dig också! Se dig själv som guldvärd så kommer andra till slut se dig som det också. Självförtroende är attraktivt för oss människor. Hjälp varandra med att boosta er, ni är grymma som ni är. Punkt.





Skuuuoonskaaa

Helt död efter några timmar på badhuset, gymma och simma. Trevlig kombination. Ååh, imorgon kommer hela familjen vara samlad. Kommer äntligen få höra skånska igen, hurraaaaa.



this thing called soulmates

Jag vet vilka mina vänner är, det har nu blivit en självklarhet. Man går igenom saker och ting, allvarliga och jävligt roligt (och endel random stuff som kan hända spontant) okey, PUNKT. Detta är en ändå en blogg som kan läsas av vem som helst. Yaya, visst man lite vänner här och där, endel flyttar för att plugga vidare, flyttar utomlands, flyttar iväg med pojkvän/flickvän osv. Äldre och mer erfarna människor brukar säga att man oftast inte känner till sina riktiga vänner förens man blivit vuxen, skaffat familj osv. Dessa få men ack så guld värda människorna jag har i min omgivning, vet jag reda nu att de kommer fortsätta vara guldvärda livet ut. Man får visserligen nya vänner med tiden, men att veta vilka som är självklara så här tidigt i livet, får min själ att må bra och le.
Jag erkänner att jag är en person som överanalyserar allt och alla, i detalj. Vilket gör att jag ibland blir osäker på vissa saker. Men dessa personer alltså, skulle göra allt för att få dem att må bra och le.


tidsmaskin

Medan jag sitter och söker jobb/skickar cv osv, så lyssnar jag på Tokio Hotel.
Hur kan jag glömma de tiderna? Hela 7an 8an och 9an. Hahaha, helt sjukt
hur besatt jag & Rebecca var, det roliga är att det var genom deras musik vi
träffades och blev vänner, så visst har dess fördelar haft en bra inverkan :)
Då Tom var min dröm, tur att man mognar!!!
 
Då.
 
Nu.
 
Okej, har la fortfarande en liten crush på min tonårsidol. Heehh...

la belle et le bad boy

Varvar ner med sex and the city boxen. De två sista avsnitten är ändå bäst, an american girl in Paris part 1&2. Låten la belle et le bad boy är en fransk låt som spelas någon gång under avsnitten. När det kommer till hiphop så tar den franska hiphopen titel, så lätt. Gruppen sexion D' assaut, grymma. Cheeseburgare till tittandet vore inte dumt alltså, ååhhh, yaa-uhmms.


peace

Nu känns allt klarare. Luften är rensad och går lättare att andas.
Finns egentligen inget mellan födsel och död att bli arg över.
....
 
Så ja, peace!
 

RSS 2.0